• 5 kleine avocado’s
  • ½ komkommer
  • 1 ui rood
  • ½ bosje koriander
  • 1 chilipeper (rode peper)
  • ½ bosje radijs
  • 1 venkel
  • ½ bosje dille
  • geroosterde amandelen
  • olijfolie, sushi azijn, balsamico azijn
  • 2 citroenen
  • zout en peper uit de molen
  • 20 stukjes palingfilet
  • Affila cress

Halveer de avocado’s voorzichtig en lepel het vruchtvlees eruit. Snij dit in kleine blokjes. Snij ook de ui, venkel, komkommer en radijs in kleine blokjes. Snij de peper, wat koriander en dille fijn. Meng alles door elkaar en breng op smaak met citroensap, olijfolie, sushi azijn en zout en peper. Vul de avocado’s met de salade en leg er de stukjes paling bovenop. Decoreer met cress.

Schenk een mengsel van olijfolie met een drupje balsamico azijn langs het gerecht.

Recept tekst