Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wat heb je nodig?
• 250 gram penne
• visbouillon (tablet)
• 1 el olijfolie
• kleine tomaatjes
• 3 lente-uitjes
• 1 eetlepel gehakte dille
• tomatensalsa (potje)
• veldsla
• 150 gr gerookte paling, in reepjes
Hoe maak je het?
1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de
verpakking in de visbouillon en voeg wat olijfolie toe
2. Giet de pasta af en spoel deze na met koud water
3. Snijd de lente-uitjes in ringetjes
4. Meng de tomatensalsa en de uitjes door de pasta
5. Voeg de fijngehakte dille en de palingstukjes toe
6. Drapeer wat veldsla op het bord en verdeel de pastasalade over het bord (of serveer de veldsla
apart)
TIP: Snijd een stukje rode peper fijn en meng het door de salsa voor een pittige twist!