Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Wat heb je nodig?
• 4 el zure room
• 2 el kappertjes
• 4 bietentortilla’s
• 100 gr (gemengde) sla
• 1 friszure appel in kleine stukjes
• 200 gr gerookte palingfilets
Hoe maak je het?
1. Meng de zure room met de kappertjes
2. Breng eventueel op smaak met zout en peper
3. Beleg het midden van een tortilla met een kwart van de sla, de appelpartjes, de stukjes paling en de zure room met kappertjesmengsel
4. Vouw de tortilla’s dicht
5. Steek de tortilla’s vast met een cocktailprikker
Variatievulling:
Vul de wrap met zure room, gebakken preiringetjes, mais, wat gehakte koriander en stukjes palingflet.
Voor een borrelhapje: Rol de wraps met de vulling stevig op en verpak strak in vershoudfolie. Leg minimaal een uur in de koelkast, snij ze daarna schuin in rolletjes van ca. 4 cm. breed. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.